Stötta Musikhjälpen genom Scouterna

Musikhjälpen pågår just nu. Årets tema är sex är inget vapen. Det är ett superviktigt tema för oss som är scouter eftersom vi tillhör en organisation för barn och unga. I krig och konflikt så är det tyvärr inte ovanligt Läs mer »

Julmarknad – kom och köp korv med lott!

Idag finns Höörs scoutkår på Nya torg och hos oss kan du vinna fina priser i lotteriet och mumsa i dig nygrillad korv. Många fina vinster! Kanske en eltandborste eller ett presentkort på Afternoon tea skulle sitta fint?Vi passar här Läs mer »

Spöktåg

Ikväll ledde de äldre fogde-scouterna spöktåget genom byn. 200 personer kom, lika många barn som vuxna. Höörs scoutkår – alltid redo!

Höstterminen startat

Denna vecka startade vi igång höstterminen och alla kårens avdelningar har haft sina första möten. Härligt att vi är igång igen!

Brohajken 2019

Nu har vi haft en underbar helg med härliga barn.

#HÖÖRGÖR skillnad! På riktigt!

Vårt läger #HÖÖRGÖR hade som tema och röd tråd att GÖRA Globala målen. Vi åt enbart vegetarisk mat och skillnaden mot om vi t.ex. ätit nötkött istället som proteinkälla blev över TVÅ TON! Klimatavtrycket för alla luncher och middagar på Läs mer »

Höstterminen startar vecka 36

Alla avdelningar startar mötena för höstterminen den 2-4 september. Den veckodag du gick på under vårterminen gäller också för höstterminen. Varmt välkommen!

Inskrivning för nya scouter och ledare den 26 augusti!

Alla som vill prova scouting är varmt välkomna till inskrivning och information den 26 augusti kl. 18.00 – 19.00, på scoutstugan. Både vuxna och barn är välkomna! Adress: Norra Fogdarödsvägen 20, 243 93 Höör

Brohajk 2019 – dags att anmäla dig!

Kom till BROHAJK på scoutstugan i Höör! Fredagen den 23 augusti kl. 18,00 – lördagen den 24 augusti kl. 14,00 Det kostar inget att vara med men du måste anmäla dig senast söndagen den 18 augusti till din ledare. Fredag Samling och information om hajken. Kvällsfika (kom mätta enbart Läs mer »

#HÖÖRGÖR i Skånskan

Helsida i Skånskan om vårt kårläger. 2019-07-31_AB_Skaanska_Dagbladet_-Höörgör_print Ladda ner 2019-07-31_AB_Skaanska_Dagbladet_-Höörgör_print (4 MB)