Covid-19

Även efter statsministerns tal idag gäller samma sak som tidigare.

Verksamheten fortsätter utomhus. Med det sagt, MÅSTE ALLA fortsätta ta sitt ansvar och STANNA HEMMA vid minsta sjukdomstillstånd. Detta gäller också sjukdom i familjen (stanna hemma om en familjemedlem är sjuk), både scouter och ledare.

Just nu bygger vi ett tak för att underlätta verksamheten utomhus. Vi tackar #FIXASTÖDET #sparbankenskåne samt Bevego Malmö för detta värdefulla samarbete! #bevego

Logotype Sparbanken Skåne
Logotype Bevego

På presskonferensen den 20 november, med Amanda Lind och Mikael Damberg, sades angående verksamhet för oss föreningar att,

”Så länge som möjligt som barn och ungdomsidrotten kan hålla på, desto bättre, framförallt för de yngre barnen, men sedan exakt vilka rekommendationer som ska gälla för idrottsträning, det är någonting som FHM får ta ställning till och förtydliga i dialog med idrottsrörelsen naturligtvis.”

Detta gäller även oss också på Scouterna, speciellt för alla barn födda 2005 och senare. På tisdagen den 24 november kommer FHM ha nästa presskonferens som vi nogsamt följer och kommer att informera vidare om vad som sägs där. Så vi inväntar vidare bedömning från den presskonferensen och kämpar på med allt som går att genomföra.

http://www.scoutservice.se/artikel/angaende-det-nya-corona-viruset/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *