Våffeldag på Höörs scoutkår

Mums!

Är du isolerad och behöver du hjälp att handla eller gå ärende?

Vi har flera av våra fina scouter som gärna ställer upp och handlar eller går ärende om du är isolerad hemma. Mejla till ordforande@hoorsscoutkar.se om du vill få hjälp så ser vi till att någon av scouterna hjälper dig! Eller Läs mer »

Samling runt elden ikväll

Att samlas runt en eld ger trygghet och lugn, även när världen är det motsatta. #fogdarna #scoutergör

Ledarvallning – kårens platser och historik

https://photos.app.goo.gl/RckB7THbhHSzyCCKA

Som sagt… det ÄR KUL med scouting även för vuxna!

#testascoutingsomvuxen #höörsscoutkår #hängmed

Cykelhajk hela helgen

Denna helg har våra Äventyrare (13-15 år) cykelhajk. Är du vuxen och vill testa scouting? Du är varmt välkommen! Skicka ett mejl till ordforande@hoorsscoutkar.se #scoutergör #kommeddetblirkul #höör #scouterna

Kårstämma – Ny ordförande

Idag har vi haft kårstämma och valt fram en ny kårordförande. Janette Skogshus 45år

Invigning av KLÄTTERVÄGGEN!

Ikväll har vi invigning av Klätterväggen, eller Klätterrummet kanske är ett bättre ord! Våra Spidde-scouter har gjort ett fantastiskt arbete och vi är alla så stolta över vad de åstadkommit! Tack till Colorama för färg! #scoutergör #höörsscoutkår #klättring

Stötta Musikhjälpen genom Scouterna

Musikhjälpen pågår just nu. Årets tema är sex är inget vapen. Det är ett superviktigt tema för oss som är scouter eftersom vi tillhör en organisation för barn och unga. I krig och konflikt så är det tyvärr inte ovanligt Läs mer »

Julmarknad – kom och köp korv med lott!

Idag finns Höörs scoutkår på Nya torg och hos oss kan du vinna fina priser i lotteriet och mumsa i dig nygrillad korv. Många fina vinster! Kanske en eltandborste eller ett presentkort på Afternoon tea skulle sitta fint?Vi passar här Läs mer »